Szakmai rendezvények

ADÓ Szalon

Leírás

Szalon tagság az éves előfizetéssel nem rendelkező érdeklődők számára: 

1. Amennyiben negyedéves vagy féléves előfizetéssel rendelkezik a Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft. korábban már felsorolt adózással és számvitellel kapcsolatos valamely kiadványára, vagy még nem előfizetője egyetlen, a fent megnevezett tematikájú kiadványnak sem, havonta 4250 Ft + áfa részvételi díj befizetésével egy hónapig érvényes tagságot szerez az ADÓ Szalonra.

2. Amennyiben Ön hűségkedvezménnyel rendelkezik a Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft-nél (azaz az elmúlt fél évben vásárlásainak összértéke eléret a 10 000 Ft-ot) az ADÓ Szalon részvételi díjból 25% kedvezményben részesül, azaz 3188 Ft + áfa részvételi díj befizetésével egy hónapig érvényes tagságot szerez az ADÓ Szalonra.

Tematika - a résztvevőkre szabottan

Nem célunk előadások, továbbképzések tartása, inkább a tudásmegosztásra, a kapcsolatépítésre, a közös problémamegoldásra, az együtt gondolkodásra helyezzük a hangsúlyt.

Minden egyes találkozó témakörét a jelenlévők igényeinek megfelelően alakítjuk ki. Kiválasztunk egy-egy központi témát és szakértő segítségével körüljárjuk az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat, átbeszéljük a problémákat és megkeressük a megoldásokat.

Itt nem mi, a szervezők határozzuk meg a beszélgetés alapját, hanem a résztvevők, a Szalon "vendégei" döntenek erről.

Ehhez, kérjük, gondolja át előzetesen a következő kérdéseket:

Mi az, ami leginkább érdekli Önt? Mivel vannak nehézségei? Mit szeret a munkájában és mi az, ami leginkább kihívást jelent? Ha szakmai kérdése van, kihez fordul? Mit várna el egy szakmai közösségtől?

 

Információk

Helyszín: Budapest, XIV. kerület - a pontos címről e-mailben értesítjük a jelentkezőket

Kezdés időpontja: ezúttal délután 15:00 (a találkozó időtartama 2 óra)

 

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvény ideje alatt hangfelvétel készül, a részvételhez az ehhez való hozzájárulás szükséges. Hozzájárulását a helyszínen aláírással igazolja!

Időpontok és információk

DátumIdőtartamHelyszínTípusÁr 
Jelenleg nem áll rendelkezésre szeminárium dátum.

Tartalom

A 12. találkozó tematikája (2013. október 22.)

  1. Transzferárak
  2. Innovációs járulék
  3. Pénzmosással kapcsolatos könyvelői teendők
  4. Szakképzési hozzájárulás felhasználása
  5. A 13. ADÓ Szalon tematikájának egyeztetése

Szerzők

Kneitner Lea – okleveles adószakértő

 

Előadó / szerző