Online szakkönyv

Adó- és Számviteli Tudásbázis Prémium

Az adózás és számvitel minden kérdéskörét felölelő online szakmai tudásbázis és iratmintagyűjtemény és telefonos tanácsadás (ÁFA témakörben), amely egyedülálló könyvelői szaktudást nyújt Önnek.

Nettó ár: 131.817 Ft

Leírás

Az Adó- és Számviteli Tudásbázis több mint 15 év szakmai tapasztalatát felölelő online könyvtár, mely egyedülálló könyvelői szaktudást nyújt Önnek.

Szolgáltatásunk által az elméleti ismeretek felfrissítése, illetve az új információk közlése mellett olyan példákat és esettanulmányokat is bemutatunk, melyek megkönnyítik a törvény paragrafusainak gyakorlati alkalmazását.

Kiadványunk megkíméli Önt a törvényszövegekben való hosszú kutatástól, hiszen a www.adoforum.hu oldalunkon található intelligens keresőnk által pillanatok alatt megtalálja az Önt érdeklő témát. Termékünk valamennyi kapcsolódó információt, iránymutatást, állásfoglalást tartalmaz az adózás bármely területéről, sőt azokat rövid magyarázatokkal együtt olvashatja el.

Kérdés- Válasz szolgáltatás (tegye fel szakértőnknek a kérdését, aki 5 munkanapon belül válaszol)

Aktualizálódó szolgáltatásunknak köszönhetően az Adó- és Számviteli Tudásbázis által mindig a legfrissebb információkhoz férhet hozzá.

Termékünk megrendelésével az előfizetés időtartama alatt minden hónapban ingyen részt vehet egy webináriumon (évi 12 webinárium), amelyért külön kreditpont jár, illetve megtekintheti VideoCampus portálunk legfrissebb videóját.

Szakértőink részére  HOTLINE telefonos szolgáltatásunk keretében kérdéseket tehet fel általános forgalmi adóval kapcsolatos témában.

Megújult és aktualizált kalkulátoraink használata mellett, már a gépjárműre vonatkozó költségtérítés összegét is kiszámolhatja.

Az Adó- és Számviteli Tudásbázis Prémium csomagunkban megtalálható ingyenes sablonjaink segítik és egyszerűbbé teszik az Ön mindennapi munkáját, az aktuális árfolyamok és fontos időpontok mellett.

Szolgáltatásunk nem csak személyi számítógépen, hanem mobil eszközökre optimalizálva is elérhető.

Nettó ár: 131 817 Ft
Bruttó ár: 167 408 Ft

Tartalom

 • Online könyvek: Adózási és számviteli információk
  • Cikkek, esettanulmányok
  • Költségvetési szervek gazdálkodása
  • Hazai és nemzetközi jogszabályok, szabványmagyarázatok gyűjteménye (IAS vs. US GAAP)
  • Könyvelési ABC
  • A számviteli törvény alkalmazása
  • Számvitel a vállalkozások gyakorlatában
  • Adótrükkök példákkal

A termékkel kapcsolatos kérdéseire válaszol:
Heinfart Péter - p.heinfart@dashofer.hu