Online szakkönyv

Adófórum Szakmai Tudásbázis Prémium

Az adózás és számvitel minden kérdéskörét felölelő online szakmai tudásbázis és iratmintagyűjtemény és telefonos tanácsadás (ÁFA témakörben), amely egyedülálló könyvelői szaktudást nyújt Önnek.

Leírás

Az AdóFórum Szakmai Tudásbázis több mint 15 év szakmai tapasztalatát felölelő online könyvtár, mely egyedülálló könyvelői szaktudást nyújt Önnek.

Szolgáltatásunk által az elméleti ismeretek felfrissítése, illetve az új információk közlése mellett olyan példákat és esettanulmányokat is bemutatunk, melyek megkönnyítik a törvény paragrafusainak gyakorlati alkalmazását.

Kiadványunk megkíméli Önt a törvényszövegekben való hosszú kutatástól, hiszen a www.adoforum.hu oldalunkon található intelligens keresőnk által pillanatok alatt megtalálja az Önt érdeklő témát. Termékünk valamennyi kapcsolódó információt, iránymutatást, állásfoglalást tartalmaz az adózás bármely területéről, sőt azokat rövid magyarázatokkal együtt olvashatja el.

Aktualizálódó szolgáltatásunknak köszönhetően az AdóFórum Szakmai Tudásbázis által mindig a legfrissebb információkhoz férhet hozzá.

Termékünk megrendelésével az előfizetés időtartama alatt minden hónapban ingyen részt vehet egy webináriumon (évi 12 webinárium), amelyért külön kreditpont jár, illetve megtekintheti VideoCampus portálunk legfrissebb videóját.

Szakértőink részére  HOTLINE telefonos szolgáltatásunk keretében kérdéseket tehet fel általános forgalmi adóval kapcsolatos témában.

Megújult és aktualizált kalkulátoraink használata mellett, már a gépjárműre vonatkozó költségtérítés összegét is kiszámolhatja.

Adófórum Prémium csomagunkban megtalálható ingyenes sablonjaink segítik és egyszerűbbé teszik az Ön mindennapi munkáját, az aktuális árfolyamok és fontos időpontok mellett.

Szolgáltatásunk nem csak személyi számítógépen, hanem mobil eszközökre optimalizálva is elérhető.

*Az Adófórum Szakmai Tudásbázis Alap, Prémium, Prémium Plusz csomag megvásárlásával Ön igényt tarthat a Pénzügyminisztérium által meghatározott 2 kreditpontra*,amely a termék megvásárlása után igényelhető.

 • Adó és Számviteli tudásbázis alap : 2 kiadványok után járó kredit. (Nem számviteles)
 • Adó és Számviteli tudásbázis Prémium : 2 kiadványok után járó kredit. (Nem számviteles)

A kreditpontok elszámolhatóságának időszaka 2022.01.01.- 2022.12.31.

Az Ügyfelek a kreditpontra vonatkozó igényüket a Pénzügyminisztérium által kifejezetten erre a célra létrehozott kormányzati portálon jelenthetik be: https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja

Tartalom

 • Online könyvek: Adózási és számviteli információk
  • Cikkek, esettanulmányok
  • Költségvetési szervek gazdálkodása
  • Hazai és nemzetközi jogszabályok, szabványmagyarázatok gyűjteménye (IAS vs. US GAAP)
  • Könyvelési ABC
  • A számviteli törvény alkalmazása
  • Számvitel a vállalkozások gyakorlatában
  • Adótrükkök példákkal

A termékkel kapcsolatos kérdéseire válaszol:
Heinfart Péter - p.heinfart@dashofer.hu