Ügyfélvélemények:

"Immáron 9 éve vagyok Verlag Dashöfer partner.

Korábban még adóügyi előfizetésem is volt önöknél, de aztán az szükségtelené vált, így most már csak a Szabályzatok komplex gyűjteményéhez van Prémium plusz előfizetésem.

A szabályzatok komplex gyűjteményét, az abban található iratmintákkal együtt viszont sokszor használom nagy megelégedettséggel. Ezzel a modullal mentesülök a különböző iratminták neten való keresgélésétől, egyszerre, egy helyen megtalálok mindent, amire szükségem van. Köszönet érte."

(Fürlinger Gyula ügyvezető - X-PROMPT Kft.)

"Cégünk az általános és kötelező, már meglévő szabályzatminták aktualizálásához, kiegészítéséhez használja elsősorban a minták gyűjteményét. De belső szabályzatok kialakításához, formálásához is ihletet merít belőle. Sokrétű, alapos, megkönnyíti, gyorsítja az adminisztratív munkát. Szívesen ajánljuk nem csak könyvelő irodák, hanem cégek, kisebb vállalkozások, vállalatok részére."

(Farnady-Magyar Judit gazdasági vezető - Rhodius Magyarország Kft.) – 8 éve előfizetőnk 

"Nagyon hasznosnak tartom a kiadványaikat, ezért is vagyok régóta ügyfelük.

Könyvelőként a mindennapi munkám során gyakran hasznát veszem, ha valamiben bizonytalan vagyok, vagy éppen az adott problémával még nem találkoztam. Nem kell mindennek a fejemben lenni, elég annyit tudnom hol találom.

A szabályzat gyűjtemény is nagy segítség, sok időt lehet megspórolni.

Kedvencem a WEBINÁRIUM. Egyszerre lehetek "két helyen". Hallgatom az előadást és közben dolgozom, vagy éppen ügyfelet fogadok, vagy munkatársaimnak segítek.

Mindezeket összefoglalva Én egy elégedett ügyfél vagyok. Bátram ajánlom másoknak is a kiadványaikat.

(Turczay Károlyné Könyvelő) – 9 éve előfizetőnk