A Verlag Dashöfer Kiadó több mint 30 évvel ezelőtt a németországi Hamburgban kezdte meg tevékenységét, ezt követően pedig Európa szerte folyamatosan alakultak a külföldi leányvállalatok.

A budapesti székhelyű magyar kiadó 1994-ben alakult. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy hiteles és aktuális információkkal lássuk el a hazai vállalkozások tevékenységének széles spektrumát, az adózási, számviteli területektől kezdve egészen a HR, munkajog, társadalombiztosítás, valamint a környezet – és munkavédelem területekig.

Szolgáltatásaink kiváló minőségének biztosítása érdekében a fenti területek mindegyikének vezető szakértőivel dolgozunk együtt.

Garantáljuk az információk rendszeres frissítését a jogszabályok változásával összhangban.

Több mint 25 éves tevékenységünk során vevőink körében sikerült a "Verlag Dashöfer" nevet három fő szempont alapján azonosítani, amely szempontok mára kiadónk alappillérjeit jelentik, úgy, mint szakértelem, minőség és érték.

Jelenleg kiadói tevékenységünk mellett számos szakmai képzést is szervezünk azon ügyfeleinknek, akik a folyamatos szakmai felkészültséget tartják szem előtt.