Videocampus

Videocampus Számviteli ismeretek csomag

A Videocampus.hu portál egyedülálló videó szemináriumok adatbázisa, melyet az Ön szakmai fejlődése és naprakészsége érdekében készítettünk.

Nettó ár: 41 604 Ft

Leírás

Kreditpontos képzések

    

A Számviteli ismeretek 2022-es csomagjának megvásárlása után elvégzett online képzés teljesítésével Ön igényt tarthat a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghatározott kreditpontra*, melyek jelenleg még elbírálás alatt vannak.

Hogyan tekinthetem meg a képzési anyagokat?

Oldalunkon a tananyagokat csak aktivált jelszóval rendelkező és az azzal bejelentkezett felhasználóink tudják megtekinteni és így megkapni az azokért járó kreditpontokat.

Kinek ajánljuk képzési anyagainkat?

Elsősorban mérlegképes könyvelőknek, továbbá azon adótanácsadóknak, (okleveles) adószakértőknek, könyvvizsgálóknak, akik a korábban megszerzett tudásukat szeretnék aktualizálni, vagy az új adózási, számviteli jogszabályokban eligazodni, egyben teljesíteni aktuális továbbképzési kötelezettségüket, gyűjtve a szükséges kreditpontokat.

Hogyan működik?

Egyszerűen úgy, mintha részt venne egy a kreditpontot érő képzésen. Csak egy számítógépre és internet-hozzáférésre van szüksége. A főoldalon kattintva, a “Videó témák” alatt találhatja meg a már elérhető képzéseinket. A szűrőt használva, kiválaszthatja, hogy melyik tananyagot kívánja megtekinteni, majd annak címére kattintva máris elkezdheti megtekinteni a tananyagot. A tananyag közben tesztkérdésekkel ellenőrizheti a tudását. A megszerzett kreditpontjait a kormányrendeletben előírtak szerint automatikusan megküldjük a minisztériumnak, majd az Ön részére.

Megszerzhető kreditpontok

  • Pénzügyminisztérium: 10 számvitel / vállalkozási 
  • Pénzügyminisztérium – Adótanácsadó: 6 kreditpont
  • Pénzügyminisztérium – Adószakértő: 6 kreditpont
  • Pénzügyminisztérium – Okleveles adószakértő: 6 kreditpont
  • Magyar könyvvizsgálói kamara – 2 kreditpont

Megszerzett kreditpontok, igazolás

Megszerzett kreditpontjairól az adott tananyag elvégzése után a rendszer automatikusan igazolást állít ki az Ön részére, amelyet kinyomtathat. Megszerzett kreditpontjait, valamint az azok érvényesítéséhez szükséges adatokat lejelentjük a minisztériumnak. 

Hogyan épül fel és milyen hosszú egy képzési csomag?

Minden tananyagot több fejezetre tagoltunk. A fejezetek egymásra épülnek és csak sorrendben lehet megtekinteni ezeket. A fejezet egy leckéjének megtekintése után tesztkérdéseket teszünk fel, amelynek sikeres kitöltése után léphet a tananyag következő leckéjéhez. A tananyagban előrelépni, a tananyagot előretekerni nem lehet.

A tananyagok minősítési eljárása alapvetően időhöz és tartalomhoz kötött. A képzés során egy tananyagot a megadott időpontig (2022. december 31.) el kell végezni. Előfizetőink a megfelelő időben és ütemezéssel végezheti el bármelyik leckét, amelynek megtekintésére jogosult. A már korábban megtekintett tananyagok  többször is visszanézhetőek.

Technikai feltételek

 

Kérjük feltétlenül olvassa el:

Általános Szerződési Feltételek

A termékkel kapcsolatos kérdéseire válaszol:
Heinfart Péter - p.heinfart@dashofer.hu